ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έβαλε φωτιά σε ελαστικά έξω από κατάστημα 33χρονος - Τον «έκαψε» το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Έβαλε φωτιά σε ελαστικά έξω από κατάστημα 33χρονος - Τον «έκαψε» το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Γύρω στη 1.50 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιοχή στη Λευκωσία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διαπίστωσαν ότι σε τρία ακινητοποιημένα αυτοκίνητα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα, σε παρακείμενο κατάστημα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, που επεκτάθηκε και σε δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε δεύτερο διπλανό κατάστημα. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, λεπτής σωματικής διάπλασης, που φορούσε ανοικτόχρωμη φανέλα, σκούρο παντελόνι, μαύρο καπέλο και έφερε τσαντάκι στον ώμο και που διακινείτο με ποδήλατο, είχε θέσει φωτιά σε σωρό από ελαστικά αυτοκινήτων που βρίσκονταν εξωτερικά του πρώτου καταστήματος. Η φωτιά επεκτάθηκε στο κατάστημα και στα δύο αυτοκίνητα στο διπλανό κατάστημα.

Λίγο αργότερα, μέλη της Αστυνομίας που διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό του υπόπτου, εντόπισαν άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος ομοίαζε με το ύποπτο πρόσωπο που είχε θέσει τη φωτιά στη σωρό ελαστικών. Σε κοντινό σημείο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ένα ποδήλατο που ομοίαζε με το ποδήλατο με το οποίο διακινείτο ο δράστης. Ο 33χρονος ανακόπηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ ανακρινόμενος ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας τη διάπραξη του εμπρησμού στο κατάστημα.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 33χρονου υπόπτου, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις εμπρησμού του καταστήματος και εμπρησμού των πέντε συνολικά αυτοκινήτων, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top