Διευθετήσεις για την ένταξη Ουκρανών μαθητών στο σχολικό έτος 2022-2023 - Όλες οι πληροφορίες

Διευθετήσεις για την ένταξη Ουκρανών μαθητών στο σχολικό έτος 2022-2023 - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής της Απόφασης 382 / 2022 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 4ης Μαρτίου 2022, για παροχή προσωρινής προστασίας σε εκτοπισθέντες/εκτοπισθείσες από την Ουκρανία, καθώς και Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου με ημερομηνία 22 Αυγούστου 2022, υποδέχεται και στηρίζει εκτοπισθέντες μαθητές και εκτοπισθείσες μαθήτριες από την Ουκρανία.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη φοίτηση των Ουκρανών μαθητών/μαθητριών για το σχολικό έτος 2022- 2023, σχετικά έντυπα, καθώς και ανακοινώσεις για απογευματινά μαθήματα Ελληνικώνβρίσκονται αναρτημένες, στην ελληνική και στην ουκρανική γλώσσα, στην ιστοσελίδα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στον ιστότοπο του ΥΠΑΝ (http://www.moec.gov.cy/en/ukrainian_refugees.html).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE