ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει Χριστοδουλίδη ο Βαρνάβα: «Έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπός βγαλμένος μέσα από τον λαό για τον λαό»

Στηρίζει Χριστοδουλίδη ο Βαρνάβα: «Έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπός βγαλμένος μέσα από τον λαό για τον λαό»

Στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ο Γιώργος Βαρνάβα, ο οποίος σε γραπτή δήλωση του αναφέρει ότι η υποψηφιότητα του πληροί τα κριτήρια.

Διαβάστε αυτούσια την δήλωση: 

Καθοριστικές για το μέλλον της πατρίδας μας θα είναι οι επικείμενες Προεδρικές Εκλογές τον Φεβρουάριο 2023. Οι λύσεις που καλείται να δώσει ο επόμενος Πρόεδρος στα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και γενικότερα η κυπριακή κοινωνία, θα πρέπει να είναι καθοριστικές για την επανένωση της Πατρίδας μας και ριζοσπαστικές για την στήριξη και ενίσχυση των πολιτών, ιδιαίτερα των χαμηλά εισοδηματικών στρωμάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καθοριστικά επίσης, θα πρέπει να είναι τα κριτήρια βάση των οποίων ο λαός θα επιλέξει και θα στηρίξει την εκλογή του νέου Προέδρου. O λαός πάνω απ’ όλα θέτει την εντιμότητα, την δυναμικότητα, την ηθική, όπως και την ικανότητα την οποία πρέπει να έχει ο νέος ηγέτης ο οποίος θα κυβερνήσει τα επόμενα πέντε χρόνια, οδηγώντας τον τόπο στην έξοδο από τα αδιέξοδα που βρίσκεται σήμερα.

Η υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη πληροί τα πιο πάνω κριτήρια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ως ένας ενεργός πολίτης, όπου ο λαός τον επέλεξε να τον υπηρετήσει για δεκαπέντε χρόνια στην Βουλή των Αντιπροσώπων, με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, πάντα δίπλα στους πολίτες, θέτοντας ενώπιον του ένα και μοναδικό στόχο, την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας, όπως και την στήριξη των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο, έχω την υποχρέωση να επιλέξω και να στηρίξω έμπρακτα τον καταλληλότερο υποψήφιο ο οποίος πληροί τα κριτήρια, βάση των οποίων εγώ πορεύτηκα τόσα χρόνια.

Αυτόν που θα οδηγήσει την Πατρίδα μας και τον Λαό μας σ’ ένα καλύτερο αύριο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ευοίωνο μέλλον.

Η επιλογή της στήριξης της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, βασίζεται και τεκμηριώνεται στα χαρακτηριστικά του ίδιου του υποψηφίου, στις θέσεις και τις απόψεις του σε σχέση με το κυπριακό πρόβλημα, όπως και για επίλυση των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει ο λαός και γενικότερα η κοινωνία μας.

Η μέχρι σήμερα πορεία του Νίκου Χριστοδουλίδη έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπός βγαλμένος μέσα από τον λαό για τον λαό, έντιμος, ειλικρινής, αδιάφθορος, ικανός να ανταποκριθεί στην διακυβέρνηση αυτού του τόπου και να τον οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Η απόφαση μου, όπως και η συμμετοχή μου στην προσπάθεια αυτή είναι καθόλα προσωπική.

Καλώ τους πολίτες όπως στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη, στέλνοντας το μήνυμα στο κατεστημένο ότι υπάρχει ελπίδα εξόδου από το αδιέξοδο της διαφθοράς και της ανυποληψίας, που έχουν οδηγήσει τον τόπο μας.

Καλώ επίσης, όσους συμπορευτήκαμε όλ’ αυτά τα χρόνια, να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα και έμπρακτα να δουλέψουμε για να αναδείξουμε στην θέση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Καλώ τους νέους να στηρίξουν ένα δικό τους άνθρωπο, ένα νέο άνθρωπο ο οποίος έχει την θέληση και την ικανότητα να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα τα οποία είναι εις βάρος τους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, όπου με αισιοδοξία μπορούν να ατενίζουν το μέλλον.

Η προσπάθεια είναι συλλογική. Κανείς δεν πρέπει να απουσιάζει από αυτό τον αγώνα που εγγυάται την ανατροπή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top