Πήρε θάρρος ο τύπος με τη βραχνή φωνή! Ο «γόης» του The Voice εξηγεί γιατί απέρριψε τον Αντώνη Ρέμο…

Πήρε θάρρος ο τύπος με τη βραχνή φωνή! Ο «γόης» του The Voice εξηγεί γιατί απέρριψε τον Αντώνη Ρέμο…

Ατάκα από τις λίγες «πέταξε» για τον Αντώνη Ρέμο ο Άκης Παναγιωτίδης, που αποχώρησε από τον ημιτελικό του «The Voice»!

Λέγοντας πως είχε αποφασίσει εξαρχής ότι θα επέλεγε ως coach τον Μιχάλη Κουϊνέλη, ο γόης του talent show, όπως τον ονόμασαν πολλοί, ανέφερε:

«είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος, εκτός από το γεγονός ότι είναι μουσικός και τραγουδιστής και κάνει show και συναυλίες, είναι και μουσικός παραγωγός, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Διότι ένας μουσικός παραγωγός μπορεί να σε βοηθήσει πολύ πιο εύκολα να φτάσεις κάποιους στόχους που έχεις, παρά ένας άνθρωπος που είναι τραγουδιστής».

Και κάπου εκεί ήρθε η… «μπηχτή» για τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και όσους διαγωνιζόμενους τον επέλεξαν, μεταξύ των οποίων και ο νικητής του φετινού «The Voice»:

«άμα πήγαινα στην ομάδα του Ρέμου, θεωρώ ότι στην καλύτερη θα άνοιγα το πρόγραμμα στο μαγαζί του. Το οποίο δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι αυτό που ήθελα εγώ σαν Άκης. Άλλα παιδιά που τραγουδούν άλλα στυλ, ίσως να το θέλανε αυτό!».

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE