Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στο ΓΣΠ – Νοσηλεύεται υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στο ΓΣΠ – Νοσηλεύεται υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική

Σε σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές δεύτερου προσώπου το απόγευμα της Κυριακής σχετικά με τα επεισόδια στο ΓΣΠ την περασμένη Παρασκευή, μετά από έκδοση δικαστικού εντάλματος.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα,

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 46χρονο επιχειρηματία, μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας της Καρμιώτισσας, ο οποίος είναι ύποπτος για αδικήματα που αφορούν βία στους αθλητικούς χώρους.

Σημειώνεται επίσης πως ο 46χρονος νοσηλεύεται υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, επικαλούμενος αδιαθεσία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί 34χρονος τη στιγμή της επίθεσης, ο οποίος τελεί υπό 4ήμερη κράτηση.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE