LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση και το σχόλιο μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρόταση γάμου- “Πρώτη φορά ακούω...”

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση και το σχόλιο μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρόταση γάμου- “Πρώτη φορά ακούω...”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” την Κυριακή 16 Οκτωβρίου αποκάλυψε το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες της πρότασης γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη. 


Να θυμίσουμε πως η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στη Βενετία λίγους μήνες πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη από την πλευρά της δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Influencer μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Όσα είπε και έγραψε η Ιωάννα Τούνη
«Πρώτη φορά ακούω κι’ εγώ μαζί σας τον Δημήτρη να μιλάει για την πρόταση. Εντωμεταξύ επειδή έγινε πάνω στη γόνδολα που εγώ είχαν κανονίσει εκείνη τη στιγμή να κάνουμε φωτογράφιση- καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται- η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας, κάποια στιγμή μπορεί να το βάλω», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ακόμη, η Influencer έγραψε: «Εγώ που αγαπώ τις φωτογραφίες, είχα κανονίσει να βαφτώ, να φτιάχνω και να κάνω mini shooting στην γόνδολα και ο Δημήτρης “εκμεταλλεύτηκε” το ωραίο ρομαντικό spot και με ξάφνιασε με πρόταση πάνω στην γόνδολα! Υπάρχει και βίντεο με εμένα να κλαίω σα χαζό. Κάποια στιγμή ίσως σας το δείξω».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top