ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα για τα Ζώα: Άμεση δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας του γάτου Μπερτόν

Κόμμα για τα Ζώα: Άμεση δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας του γάτου Μπερτόν

Το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου απαιτεί από τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Δρ Χριστόδουλο Πίπη, την άμεση δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας του γάτου Μπερτόν, ενώ κάνει λόγο για πληροφορίες οι οποίες θέλουν την Αστυνομίας να επικοινώνησε πρόσφατα με την κηδεμόνα του Μπερτόν από την οποία ζήτησε όπως μεταβεί στον αστυνομικό σταθμό, ώστε να υπογράψει κάποιου είδους έντυπο και να παραλάβει το νεκρό σώμα του Μπερτόν, για ενταφιασμό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου διερωτάται «πώς γίνεται, ενώ το πόρισμα που ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, οι Κτηνιατρικές Υπηρσίες, μέσω της αστυνομίας, να ζητούν να παραδοθεί το νεκρό σώμα στην κηδεμόνα, ποιος ο σκοπός της κωλυσιεργίας της δημοσιοποίησης του πορίσματος και γιατί τόση βιασύνη να παραδοθεί το νεκρό σώμα του Μπερτόν, εφόσον δεν είναι έτοιμο το πόρισμα και οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί».

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου διαμηνύει πως η υπόθεση «δεν πρόκειται να κουκουλωθεί και δεν θα πέσει στα μαλακά» και καλεί τον πολιτικό προϊστάμενο, Κώστα Καδή, όπως προβεί άμεσα σε εξηγήσεις.

«Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και κατ’ επέκταση ο Διευθυντής του Τμήματος ήταν οι πρώτοι ύποπτοί για την κακή διαχείριση στην υπόθεση Μπερτόν και για το θάνατό του. Όσο και αν είναι οξύμωρο ο κ. Πίπης είναι επί παρούσης και υπεύθυνος και για την πορεία ή την τύχη του πορίσματος», σημειώνει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top