ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία στην Κίνα - Την ξέχασαν κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο

Τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία στην Κίνα - Την ξέχασαν κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο

Την είχε ξεχάσει ο διευθυντής του σχολείου της, που πληρωνόταν από τους γονείς της, για να την μεταφέρει στο σπίτι.

Ένα τρίχρονο κορίτσι από την Κίνα, η Xiao Nuo, είναι το νέο θύμα της τραγικής αμέλειας των ενηλίκων. Το μικρό παιδί αφέθηκε δεμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου για εννιά ώρες με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Το άψυχο κορμί του άτυχου παιδιού βρέθηκε από τον δάσκαλό της, ο οποίος έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Ο δάσκαλος μετά το περιστατικό συνελήφθη από την αστυνομία.

Η οικογένεια του παιδιού είχε αναγκαστεί να πληρώνει τον διευθυντή του σχολείου, ώστε να μεταφέρει το παιδί από και προς το νηπιαγωγείο, καθώς τα σχολικά λεωφορεία δεν έφταναν ως το σπίτι τους. Ο διευθυντής, Mr Liu, όμως, άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο, καθώς πήγε βιαστικά στο γραφείο του. Όταν, μετά από εννιά ώρες επέστρεψε στο αυτοκίνητο, συνάντησε το τραγικό θέαμα του νεκρού παιδιού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι φαίνεται πως υπέκυψε λόγω ζέστης και ασφυξίας.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της τρίχρονης, που πληροφορήθηκε το συμβάν από το τηλέφωνο. Υπό κράτηση βρίσκονται ο διευθυντής, όπως και ο δάσκαλος της μικρής Xiao Nuo.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, το περασμένο Σάββατο, όταν ένα δίχρονο αγοράκι παγιδεύτηκε μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο για πάνω από μία ώρα, καθώς η μητέρα του αρνήθηκε να επιτρέψει στους διασώστες της πυροσβεστικής να σπάσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Παρ' όλα αυτά, οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι κι έσωσαν το μικρό αγόρι. Όπως δήλωσε ένας από τους διασώστες: «Παρατηρήσαμε πως το παιδί σιγά σιγά ξάπλωνε στο κάθισμα. Δεν φαινόταν καλά. Φοβούμενοι για την ασφάλεια του παιδιού, σπάσαμε το τζάμι». Ένας από τους παρόντες αυτόπτες μάρτυρες συμπλήρωσε πως: «Ένα κομμάτι γυαλί αξίζει μόνο κάποια χρήματα. Τι είναι πιο σημαντικό, το γυαλί ή το παιδί;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top