ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρέδωσε το αυτοκίνητό του σε φίλο του για να το προσέχει και αυτός το πούλησε – Καταζητείται 40χρονος

Παρέδωσε το αυτοκίνητό του σε φίλο του για να το προσέχει και αυτός το πούλησε – Καταζητείται 40χρονος

Υπόθεση  εξασφάλισης περιουσίας με ψευδείς  παραστάσεις, καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και κλοπή διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 40χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε από 38χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι λόγω της αναχώρησης του για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός Κύπρου, παρέδωσε το αυτοκίνητο του αξίας 10.000 ευρώ σε φιλικό του πρόσωπο, ομοεθνή του, ηλικίας  40 ετών,  με σκοπό να το προσέχει.

Η καταγγελία έγινε τον Μάϊο του 2022.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν αυτός επέστρεψε στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2021 και ζήτησε το αυτοκίνητό του, ο 40χρονος με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις απέφυγε να το παραδώσει.

Διαπιστώθηκε  από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και μετά την καταγγελία της υπόθεσης, ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα ο 40χρονος φέρεται να  το μεταβίβασε επ’ ονόματι του και στην συνέχεια το μεταπώλησε σε τρίτο πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως η υπογραφή του παραπονούμενου ως υποτιθέμενου πωλητή επί του εντύπου μεταβίβασης οχημάτων ήταν πλαστή, γεγονός που δημιούργησε υποψίες εναντίον του φιλικού του προσώπου, που του το πρόσεχε.

Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top