ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Λεμεσού: Θα δέχεται συμμετοχές μεγάλης παρέλασης Καρναβαλιού και προσφορές για εκδηλώσεις

Δήμος Λεμεσού: Θα δέχεται συμμετοχές μεγάλης παρέλασης Καρναβαλιού και προσφορές για εκδηλώσεις

Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού επιστρέφει μετά τα δυο χρόνια της πανδημίας και ο Δήμος Λεμεσού θ’ αρχίσει να δέχεται συμμετοχές από την ερχόμενη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του 2020 και τήρησαν όλους τους κανονισμούς, ενώ από την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή « όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του 2020 και παράβηκαν τους κανονισμούς, καθώς και νέοι συμμετέχοντες».

Η αίτηση συμμετοχής και η ενημέρωση για τους όρους και κανονισμούς θα γίνεται μεταξύ των ωρών 8.00 με 14.00, στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919), για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών, ενώ σημειώνεται ότι δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής έχει οριστεί η Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου (μέχρι τις 13.00).

Υπενθυμίζεται ότι οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού θα αρχίσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και θα κορυφωθούν με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, επί της λεωφόρου Μακαρίου Γ’, την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές για μουσικές, παιδικές και άλλων ειδών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, από τις 16 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος αναφέρει ότι οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας - πολύ-θεάματος - της οποίας η θεματολογία να συνάδει με τα Καρναβάλια.

Προσφοροδότες μπορεί να είναι γραφεία παραγωγών, οργανωμένα πολιτιστικά σύνολα και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, προστίθεται.

Οι ενδιαφερόμενοι συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό) και να έχουν διευθετήσει όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από οποιοσδήποτε Κρατικές Υπηρεσίες.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, ενώ οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι της παράστασης / εκδήλωσης, καθώς την τεχνική υποδομή (φώτα, ήχος) θα την παρέχει ο Δήμος Λεμεσού.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Λεμεσού σημειώνει ότι δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν διευκρινήσεις και πληροφορίες από την πολιτιστική λειτουργό του Δήμου Σκεύη Αντωνιάδου, στο τηλ: 25 745919.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top