Εντοπίστηκαν στην κατοχή του παράνομα φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες - Υπό κράτηση 52χρονος

Εντοπίστηκαν στην κατοχή του παράνομα φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες - Υπό κράτηση 52χρονος

Χθες (04/11) μεταξύ των ωρών 11.40-14.30, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν έρευνα στην οικία και υποστατικά 52χρονου στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας, 143 πλήρη φυσίγγια, 151 κενά φυσίγγια, 1.403 πιστονάκια, πέντε μπουκάλια με σκάγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεγάλος αριθμός από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, μεταλλικά εργαλεία για γέμισμα φυσιγγίων και μία ηλεκτρική μηχανή για γέμισμα φυσιγγίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας σε εξωτερική αποθήκη της οικίας, εντοπίστηκαν θαμμένα στο έδαφος, ένα μπουκάλι και μία τσάντα που περιείχαν πυρίτιδα, 11 πλήρη φυσίγγια ΔΟΚΟ απαγορευμένου τύπου και ένα δίκτυ παγίδευσης.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, δεν είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου από το 2011.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE