ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών πιάστηκαν οδηγοί - Έμπλεξε 25χρονος

Υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών πιάστηκαν οδηγοί - Έμπλεξε 25χρονος

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενήργησαν το βράδυ του Σαββάτου μέλη της ΑΔΕ Πάφου προέκυψαν 51 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τις 51 τροχαίες καταγγελίες οι 17 αφορούν οδηγούς που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλης, δύο οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ενώ έγιναν και τρεις κατακρατήσεις οχημάτων. Οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερης φύσης αδικήματα.  

Επιπρόσθετα είπε ο κ. Τσαπής συνελήφθη 25χρονος ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχων εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Επίσης από την έρευνα στο αυτοκίνητο του 25χρονου ανευρέθηκε μια μηχανή αυτοκινήτου για την οποία δημιουργήθηκαν εύλογες υπόνοιες ότι ήταν κλοπιμαία. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, εντοπίστηκε επίσης μια πλαστή ταυτότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είπε ο κ. Τσαπής διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Ακολούθως αυτός παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top