LIKE ONLINE

Το ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με εξωγήινους αυτόν τον μήνα - Όσα αποκαλύπτει ταξιδιώτης του χρόνου

Το ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με εξωγήινους αυτόν τον μήνα - Όσα αποκαλύπτει ταξιδιώτης του χρόνου

Όπως αποκαλύπτει ο Ταξιδιώτης του χρόνου ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024.

Ο λογαριασμός του TikTok @timetraveller3000 έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε όλα τα βίντεό του που περιγράφουν λεπτομερώς τις λεγόμενες ημερομηνίες-κλειδιά που πρέπει να προσέξετε.

@results_headquarters2nd

baby am waiting for your hi 👋 💕

♬ الله المستعان - Ruf

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, ο χρήστης ισχυρίζεται ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με UFO και μάλιστα στον ωκεανό».

Τη ξεχωριστή του θεωρία ακολουθεί μια σειρά από ακόμη περισσότερους ισχυρισμούς όπως ότι «το Κάνσας θα χτυπηθεί από ανεμοστρόβιλο που θα σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους τον Φεβρουάριο του 2023» και ότι «τον Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024»

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε σωρεία σχολίων με ένα άτομο να προτρέπει το TikToker να του πει τα νούμερα για το power ball.

Το TikTok τους τελευταίους μήνες έχει κατακλυστεί από «ταξιδιώτες του χρόνου» και αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει επαληθευθεί.

Μόνο ένας μάντης ισχυρίστηκε ότι προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας χρησιμοποιώντας τη δύναμη των... σπαραγγιών.

Η Jemima Packington είναι η μοναδική «σπαραγγολόγος» στον κόσμο και λέει ότι βλέπει το μέλλον πετώντας δόρατα στον αέρα και ερμηνεύοντας πώς προσγειώνονται.Η Jemima, 65 ετών, είδε τις λόγχες του λαχανικού να σχηματίζουν το σχήμα ενός σπασμένου στέμματος λίγους μήνες πριν πεθάνει η βασίλισσα της Αγγλίας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top