ΠΑΡΑ-THEMA

Κατηγόρησαν τον Έγκελ ότι «πρόδωσε» τα μυστικά της Γιαγκελόνια – «Δεν είμαι προδότης»

Κατηγόρησαν τον Έγκελ ότι «πρόδωσε» τα μυστικά της Γιαγκελόνια – «Δεν είμαι προδότης»

Μίλησε με κυπριακά Μ.Μ.Ε. ενόψει του αγώνα Γιαγκελόνια - Ομόνοια, ο Πολωνός προπονητής Γέρζι Έγκελ και βρήκε τον μπελά του.

Ο έμπειρος τεχνικός που δούλεψε στην Κύπρο, ήταν επόμενο να ερωτηθεί από Κύπριους δημοσιογράφους για την αντίπαλο της Ομόνοιας, την πολωνική Γιαγκελόνια.

Αυτό, όμως, δεν άρεσε στους συμπατριώτες του. Κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι σκιαγράφησε τη Γιαγκελόνια δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες στην κυπριακή ομάδα.

Ο Έγκελ, λοιπόν, απάντησε στις κατηγορίες τονίζοντας: «Δεν είμαι προδότης». Αυτή η τοποθέτηση αποτελεί και τον τίτλο της ιστοσελίδας sport.se.pl που ασχολήθηκε με το θέμα.

Στο ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας φιλοξενούνται σχετικές τοποθετήσεις του Πολωνού προπονητή, ο οποίος λέει μεταξύ άλλων: «Δούλεψα για πολλά χρόνια στην Κύπρο, έτσι είναι φυσιολογικό δημοσιογράφοι να με ρωτούν. Δεν απεκάλυψα μυστικά. Είπα ότι η Γιαγκελόνια είναι νεανική, φιλόδοξη ομάδα, που την περασμένη σεζόν με εξαιρετικό στιλ διακρίθηκε. Δεν νομίζω να είπα ψέματα. Για μισό χρόνο δεν έχω δει την Γιαγκελόνια να παίζει. Πιστεύετε πραγματικά ότι έδωσα στους Κύπριους πληροφορίες για την τακτική;».

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top