ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύγε Άνθρωπε μου! Αυτός είναι ο σωτήρας της γυναίκας που πνιγόταν στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Εύγε Άνθρωπε μου! Αυτός είναι ο σωτήρας της γυναίκας που πνιγόταν στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Μία εβδομάδα μετά το περαστικό, η ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, σας αποκαλύπτει τον άνθρωπο που έσωσε γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στη Λεμεσό.

Της Χριστιάνας Τσάγγαρη

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης από το κρατικό κανάλι και μετέπειτα από την ιστοσελίδας μας, Τothemaonline, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν και να επαινέσουν, τον άγνωστο άνδρα, που προσέτρεξε να βοηθήσει  την 74χρονη, Αλεξάνδρα Μητροκλή, που πνιγόταν  το πρωί της περασμένης Κυριακής στην «Ακτή Ολυμπίων», δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αλτρουισμού.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Κρις Παρασκευαϊδης, 50 ετών, κάτοικος Λεμεσού, πατέρας δυο παιδιών.  Ο Κρις ήταν πρώην ναυαγοσώστης και νυν οδηγός ασθενοφόρου στις Βρετανικές Βάσεις Επισκοπής. Στο παρελθόν έζησε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Είναι άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος και μέσα από σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του πήραμε πολλή δύναμη και αισιοδοξία για τη ζωή.

«Έκανα αυτό που θα έκανε ο καθένας…», απαντά σε όσους του δίνουν συγχαρητήρια για την πράξη του.

Την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, την γυναίκα που έσωσε.  Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ),  της πήρε λουλούδια, βιβλίο για τον Άγιο Παΐσιο και της έδωσε δυο αγκαλιές. «Θα σε φωνάζω θεία», της είπε. « Όχι, γιαγιά να με φωνάζεις και εγώ ‘εγγονό’», του απάντησε.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να τιμήσει τον Κρις.  Στις 16 Ιουλίου, η ιστοσελίδα μας, δημοσιοποίησε σχετική επιστολή της Αστυνομίας Λεμεσού,  την όποια υπογράφει ο Αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφάς.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «Με έσωσε ο Άγιος Παΐσιος!» Συνέντευξη με την 74χρονη που σώθηκε από βέβαιο πνιγμό

Συγκινητικό μήνυμα για το παλληκάρι στη Λεμεσό «Όποιος και αν είσαι σε ευχαριστώ, έσωσες τη γιαγιά μου» 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top