LIFESTYLE

Δεν το πιστεύουμε! Πρωταγωνιστής διαφήμισης που έκανε πάταγο σε Ελλάδα και Κύπρο πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 1285 γραμμάρια ηρωίνης

Δεν το πιστεύουμε! Πρωταγωνιστής διαφήμισης που έκανε πάταγο σε Ελλάδα και Κύπρο πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 1285 γραμμάρια ηρωίνης

Τον συμπαθήσαμε, τον αγαπήσαμε και είδαμε πολλές φορές το βίντεο του στο Youtube καθώς ο συμπαθέστατος έγχρωμος ποδοσφαιριστής, έμοιαζε ως ένας «άγγελος» όμως όπως λένε τα φαινόμενα απατούν! Έτσι και ο «Πίου» έκρυβε ένοχα μυστικά

Ο Νιγηριανός πρωταγωνιστής δημοφιλούς τηλεοπτικής διαφήμισης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο αλλά και εδώ στην Κύπρο με το όνομα «Πίου», συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με ηρωίνη συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων.

Ο Τζόελ Ανιίνο Ιζόνα είχε παίξει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Χανιών της Κρήτης, τον Πανακρωτηριακό, καθώς τα τελευταία χρόνια έμενε εκεί με την πρώην σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

 Σοκ προκάλεσε το γεγονός πως την ηρωίνη την είχε καταπιεί σε 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Ο πεθερός του «Πίου» ξεσπά: Αν πατήσει στην Κρήτη, θα του κόψω τα πόδια!

«Μου προκαλεί αηδία» ήταν τα πρώτα λόγια του πεθερού του «Πίου», με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr. «Εγώ τον βοήθησα και εκείνος μάς εξευτέλισε».

Εξοργισμένος, ο πεθερός του Τζόελ, κ. Ιωάννης Παπαδάκης, εξήγησε πως «ο Τζόελ ήταν σε διάσταση με την κόρη μου εδώ και δύο χρόνια. Περιμένουμε να βγει και το διαζύγιο».


 Σύμφωνα πάντα με τον πεθερό του, ο «Πίου» είχε σταματήσει να επισκέπτεται το χωριό λόγω της κατάστασης και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων: «Στο χωριό ερχόταν μια φορά κάθε τέσσερις μήνες για να δει τα παιδιά του».

Ο 37χρονος ηθοποιός είχε πει στους δικούς του ανθρώπους πως ασχολείται με την εξαγωγή και την εισαγωγή αυτοκινήτων από την Αφρική. Κανείς δεν ήξερε την πραγματική του δουλειά, εκτός από τα «λαγωνικά» της αστυνομίας.



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 37χρονο, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης. 

 


«Μας έλεγε ότι πούλαγε αυτοκίνητα στην Αφρική και ότι έπρεπε να κάνει ταξίδια. Την οικογένεια του ποτέ δεν την βοήθησε. Εγώ ψωνίζω στα εγγονάκια μου» είπε συγκινημένος, όταν αναφέρθηκε στην 9χρονη κόρη και στον 3χρονο γιο του «Πίου».

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

«Με τον άνθρωπο αυτόν δεν υπάρχει καμία σχέση πλέον, αν πατήσει τα πόδια του στο χωριό θα του τα κόψω. Εγώ τον βοήθησα και μου έφερε τέτοιο κακό…» υπογράμμισε, έξω φρενών, ο πεθερός του «Πίου».

Πηγη: Πρωτο Θεμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top