Κύπρος - Βέλγιο υπογράφουν συμφωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες

Κύπρος -  Βέλγιο υπογράφουν συμφωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες

Διμερή συμφωνία για την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών θα υπογράψουν στις Βρυξέλλες, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Βέλγος ομόλογός του Ντιντιέ Ρέιντερς.

Ο κ. Κασουλίδης βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα για να συμμετάσχει στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των Υπουργών Εξωτερικών θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι εξελίξεις σε Τυνησία και Λιβύη, η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, καθώς και το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία για τα έτη 2015-2019.

Επιπλέον, οι Υπουργοί θα παρακαθίσουν σε γεύμα, στην παρουσία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών της Τυνησίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE