ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμορφη κίνηση δυο μικρών παιδιών από την Πάφο - Αγόρασαν την ζωγραφιά του μικρού Λάμπρου

Όμορφη κίνηση δυο μικρών παιδιών από την Πάφο - Αγόρασαν την ζωγραφιά του μικρού Λάμπρου

Δύο παιδάκια ηλικίας έξι και εννέα ετών, αγόρασαν την Ζωγραφία "Αφανής Άγγελος" την οποία είχε δημιουργήσει ο μικρός Λάμπρος πριν φύγει από την ζωή.

Η οικογένεια του μικρού Λάμπρου μετά το θάνατο του, πρόσφερε δυο από τα έργα του παιδιού τους για την στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, αριθμημένα πιστά αντίγραφα δύο έργων του μικρού-μεγάλου μαχητή της ζωής, Λάμπρου Καλλένου πουλήθηκαν σε δύο μεγάλους οργανισμούς. Είναι εκτυπωμένα σε καμβά και κορνιζαρισμένα σε τελάρο. Με αυτό τον τρόπο οι γονείς του, Παντελής και Χριστίνα Καλλένου θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν στο ΚαραΪσκάκειο Ίδρυμα κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος.

Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα τα πιστά αντίγραφα της ζωγραφιάς με τον τίτλο «Αφανής Άγγελος» να έχουν εξαντληθεί . Ωστόσο το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα έχει προβεί λόγω της μεγάλης ζήτησης με την εκτύπωση έξτρα ποσότητας.

Να σημειωθεί ότι το έργο του Λάμπρου Καλλένου διατίθεται στην τιμή των 150 ευρώ.

Ανάμεσα στα άτομα που αγόρασαν το έργο του ήταν και τα δυο παιδιά από την Πάφο ο Ιωάννης και ο Χάρης Παπακώστα, τα οποία παρέλαβαν με ιδιαίτερη χαρά τον πίνακα. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα coffeevibesmagazine, "οι γονείς των παιδιών γνώρισαν τον Λάμπρο Καλλένο στο Ισραήλ και θέλησαν να αποκτήσουν το πίνακα του μικρού άγγελου μας παρόλο που δεν τον είδαν ξανά από εκείνη τη μοναδική φορά. Αυτή η κίνηση των γονιών και των παιδιών τους αποδεικνύει την αγάπη που έχουν όλοι για το μικρό άγγελο που έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα χαρίζοντας όμως σε όλους μας μια δόση αισιοδοξίας με το υπέροχο χαμόγελο του και τα έξυπνα ματάκια του".

 

Οι ζωγραφιές του Λάμπρου Καλλένου είναι διαθέσιμες στο https://auctions.karaiskakio.org.cy , για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22210851

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top