Βρήκαν αιμόφυρτο άνδρα έξω από υποστατικό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο που συνελήφθη

Βρήκαν αιμόφυρτο άνδρα έξω από υποστατικό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο που συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης τραυματισμού και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, έξω από υποστατικό στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν αιμόφυρτο άνδρα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό τραυμάτων σε διάφορα μέρη του σώματός του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο, ενώ το περιστατικό του τραυματισμού του φαίνεται ότι έγινε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λάρνακα.

Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή αλλά σταθερή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE