ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατεχόμενα: «Βουλευτής» δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Κατεχόμενα: «Βουλευτής» δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στον κυκλικό κόμβο στο Κιόνελι ο «βουλευτής» του ΔΚ, Χασάν Τοσούνογλου από αγνώστους, ενώ δέχθηκε επίθεση κι από «αστυνομικό» στον κατεχόμενο Καραβά.

Η Αβρούπα δημοσιεύει δηλώσεις του στην εφημερίδα στις οποίες εξιστορεί το τι συνέβη. Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Τοσούνογλου είπε ότι στο πρώτο περιστατικό, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματός του στον κυκλικό κόμβο του Κιόνελι, αυτοκίνητο του απέκοψε την πορεία και άγνωστο πρόσωπο κατέβηκε από το συγκεκριμένο όχημα, εισήλθε στο δικό του και του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ τον έβρισε.

Για το δεύτερο περιστατικό, ο κ. Τοσούνογλου είπε ότι σημειώθηκε ψες όταν «αστυνομικός» τον σταμάτησε στην περιοχή του Καραβά και του ζήτησε να επιδείξει την πολιτική του ταυτότητα. Όταν αντιλήφθηκε ότι είναι «βουλευτής» τον ειρωνεύτηκε κι αφού ζήτησε να πάρει πίσω την ταυτότητά του, ο «αστυνομικός» τον κτύπησε στο χέρι.

Ο Χασάν Τοσούνογλου διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα κατεχόμενα διερωτώμενος «τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top