Κατερίνα Καινούργιου: Είδε στον ύπνο της τον Μέσι - «Με ήθελε πολύ και μιλούσε τέλεια ελληνικά»

Κατερίνα Καινούργιου: Είδε στον ύπνο της τον Μέσι - «Με ήθελε πολύ και μιλούσε τέλεια ελληνικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ακόμα σε ρυθμό… Μουντιάλ.

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται είδε πολύ ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες και από τις αναφορές καταλάβαμε και ποια ομάδα υποστήριζε στον μεγάλο τελικό.

Με αφορμή το όνειρο του Νίκου Κοκλώνη με πρωταγωνίστριες την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της, το δικό της όνειρο στο οποίο την… πολιορκούσε ο Μέσι.

«Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι», είπε ξεσπώντας σε γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE