ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα για τα Ζώα: Συλλέγει τροφές για τη φροντίδα ζώων - Όλες οι πληροφορίες

Κόμμα για τα Ζώα: Συλλέγει τροφές για τη φροντίδα ζώων - Όλες οι πληροφορίες

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με έναυσμα την ημέρα των Χριστουγέννων, συλλέγει τροφές για τα ζώα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι τροφές που θα μαζευτούν θα διατεθούν είτε σε καταφύγια ή διασώστες ή εθελοντές και στον οποιονδήποτε που φροντίζει ζώα και δεν έχει την οικονομική ευχέρεια.

Το Κόμμα καλεί όλους να δώσουν τροφές για να σιτιστούν τα ζώα, είτε είναι κατοικίδια ή άλλα ζώα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Ακολοθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου έχοντας υπόψη του τις άγιες αυτές μέρες που μας έρχονται (και όλες τις μέρες του χρόνου), τις μέρες της αγάπης και του σεβασμού, θεωρεί ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη τροφών για τα ζώα που ξεχνά ο άνθρωπος. Ως εκ τούτου και με έναυσμα την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου, μαζεύει τροφές για τα ζώα που ξεχνούν οι άνθρωποι.

Στην συνέχεια οι τροφές που θα μαζευτούν θα διατεθούν είτε σε καταφύγια ή διασώστες ή εθελοντές και στον οποιονδήποτε που φροντίζει ζώα και δεν έχει την οικονομική ευχέρεια.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας όπως μέσα από την αγάπη του αυτές τις μέρες ας βοηθήσει τον σκοπό μας και ας δώσει τροφές για να σιτιστούν τα ζώα μας, είτε είναι κατοικίδια ή άλλα ζώα που τόσο πολύ μας έχουν ανάγκη.

Για πληροφορίες και παράδοση των τροφών (είτε σκυλοτροφές ή γατοτροφές) παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 70078080.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top