Μαυρογιάννης: Εργάζεται από το σπίτι μετά το θετικό τέστ κορωνοϊου- Πως θα περάσει τις γιορτές

Μαυρογιάννης: Εργάζεται από το σπίτι μετά το θετικό τέστ κορωνοϊου- Πως θα περάσει τις γιορτές

Σε περιορισμό στο σπίτι του, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση", άτομο από την ομάδα του κ.Μαυρογιάννη βρέθηκε θετικό, και έτσι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε και η διάγνωση θετικού αποτελέσματος τεστ και του ίδιου.

Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο, τον ανάγκασε να βάλει παύση για λίγο και να διακόψει την προεκλογική του καμπάνια με εκδηλώσεις, ενώ συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για τα αποτελέσματα στις Προεδρικές αναφέροντας " Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο... Πρόθεση μας να κερδίσουμε τις εκλογές".

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως θα περάσει τις γιορτές σε περίπτωση που το τεστ δείξει αρνητικό:  "Θα περάσω στο σπίτι στον Αγρό με πολλά μέλη της οικογένειας μου"

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.