Στο κελί 31χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Στο κελί 31χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Υπό κράτηση τέθηκε 31χρονος σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχτηκε στις 13.12.22 στην Πάφο, καθώς και για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, σε οικία όπου διαμένει 31χρονος, βρέθηκε και παραλήφθηκε αριθμός ρολογιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλη περιουσία.

Επίσης στην κατοχή του 31χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Ακολούθως μέρος από την περιουσία αναγνωρίστηκε από την 57χρονη ιδιοκτήτριά τους. Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE