Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Έχει ολοκληρωθεί η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων στις δύο πλευρές σε δύο σημεία σε πρώτο στάδιο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Κίπρις, προσθέτοντας ότι λήφθηκαν τα μέτρα για την ενοποίηση και έχουν πραγματοποιηθεί δύο συνδέσεις για την ασφάλεια παροχής, ενώ η τρίτη θα ολοκληρωθεί τις επόμενες λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε περίπτωση που η μια πλευρά πάρει ρεύμα από την άλλη, η τιμολόγηση θα γίνει μέσω του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή μέσω των δύο επιμελητηρίων.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ενοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος εντάσσεται στα ΜΟΕ που είχαν εξαγγείλει οι δύο ηγέτες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί και για το θέμα εργάζονται εδώ και καιρό το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο (ΚΤΤΟ) και το ΚΕΒΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.