«Ήμουν άστεγος, ασήμαντος, ο κανένας και τώρα έχω...στέγη» - Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που διοργανώνει δείπνο την Παραμονή για άπορους στην Κύπρο

«Ήμουν άστεγος, ασήμαντος, ο κανένας και τώρα έχω...στέγη» - Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που διοργανώνει δείπνο την Παραμονή για άπορους στην Κύπρο

Οικογένεια ζούσε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και κοιμόταν σε παλέτα.

Πολίτες τους εντόπισαν και με βοήθεια εθελοντών του φιλαθρωπικού Σωματείου "Αγκαλιάζω με αγάπη" , σιγά σιγά ξεκίνησαν να τους φτιάχνουν το σπίτι. Δημιούργησαν τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα και στη συνέχεια ένα ζεστό χώρο να μπορούν να μένουν έχοντας τα απαραίτητα.

Η άστεγη οικογένεια , εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο και εθελοντές με ένα όμορφο και ταυτόχρονα συγκλονιστικό μήνυμα , διοργανώνοντας δείπνο το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας πίσω την αγάπη που έλαβαν.

 

Λόγια από καρδιάς από τον νεαρό Μιχάλη ο οποίος εκφράζει ευγνωμοσύνη αναφέροντας πως από άστεγος πλέον έχει στέγη και πλέον ο ίδιος έχει γίνει εθελοντής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.