ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που έφεραν τη σφοδρή σύγκρουση

Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που έφεραν τη σφοδρή σύγκρουση

Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς και φίλοι της οδηγού από τη Λευκωσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση τόσο της ίδιας όσο και του 8 μηνών βρέφους που επέβαινε μαζί της στο αυτοκίνητο μετά το σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης- Κοκκινοτριμιθιάς.

Νεότερες πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας κάνουν λόγο για ένα άτυχες συμβάν αφού, το σοβαρό ατύχημα έγινε την ώρα που η μητέρα κοίταζε προς το πίσω κάθισμα , αφού το 8 μηνών βρέφος ήταν ανήσυχο και της απέσπασε για λίγα δευτερόλεπτα την προσοχή, έτσι δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως τη δεξιά στροφή του δρόμου γεγονός που οδήγησε στο να απολέσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπήσει στο κιγκλίδωμα.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο ακολούθησε τρελή πορεία και χτύπησε ξανά δεξιά και αριστερά του δρόμου όπου και ακινητοποιήθηκε. Από το δυνατό χτύπημα το 8 μηνών αγγελούδι που ήταν δεμένο σε ειδικό κάθισμα, που δυστυχώς δεν κατάφερε να το συγκρατήσει, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε μαζί με τη μητέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του βρέφους περιγράφεται ως κρίσιμη, ενώ η μητέρα αν και τραυματισμένη είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επισης: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Αυτοκίνητο μετά από τρελή πορεία χτύπησε σε τοίχο – Χαροπαλεύει βρέφος 8 μηνών

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top