LIFESTYLE

Βόμβα μεγατόνων: Αποχώρηση έκπληξη από τον ΑΝΤ1 για το πιο ηχηρό όνομα

Βόμβα μεγατόνων: Αποχώρηση έκπληξη από τον ΑΝΤ1 για το πιο ηχηρό όνομα

Τηλεοπτική «βόμβα» μέσα στο καλοκαίρι μόλις έσκασε με την επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1,ενημερώνοντάς μας για το «διαζύγιο» τους με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο διευθυντής προγράμματος μετά από 15 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό, βρέθηκε εκτός , κάτι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη. 

Το κανάλι στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats , την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.»

Εκτός Αντέννα ο Γιάννης Λάτσιος- Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1! Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top