ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση για βοήθεια! Εξαθλιωμένο κοριτσάκι στη Λάρνακα μαζεύει αποτσίγαρα από τους δρόμους - Τα καπνίζει η μαμά της - Βίντεο

Έκκληση για βοήθεια! Εξαθλιωμένο κοριτσάκι στη Λάρνακα μαζεύει αποτσίγαρα από τους δρόμους - Τα καπνίζει η μαμά της - Βίντεο

Δυστυχώς το κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο δεν μαζεύει αποτσίγαρο από τους δρόμους γιατί θέλει να καθαρίσει τα πεζοδρόμια από τα σκουπίδια αλλά επειδή τα δίνει στη μητέρα της για να τα καπνίσει. Μια απίστευτα τραγική ιστορία που κάνει ήδη το γύρο της Κύπρου

Είναι νια από τις τόσο" απομακρυσμένες" περιπτώσεις, που όπως εμείς οι Κύπριοι είμαστε μαθημένοι να λέμε... "Αυτά εν γίνονται ποδά, μόνο σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες".

Κι όμως, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης μας από τη Λάρνκαα, είναι άθλιο, πραγματικό γεγονός, πως μικρό κοριτσάκι περιπλανιέται ολομόναχο στους δρόμους και σύμφωνα με μαρτυρίες, συχνά σκύβει στο χώμα και περισυλλέγει αποτσίγαρα.

Το Lifenewscy.com είναι στη δυσάρεστη θέση να βγάλει στο φως της δημοσιότητας τη δραματική αυτή ιστορία η οποία αφήνει ένα δυσάρεστο κοινωνικό μήνυμα για το οποίο παρακαλούμε όπως οι φίλοι αναγνώστες μας στη Λάρνακα σπεύσουν άμεσα για να βοηθήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο μπορούν.
Ήδη εδώ και λίγη ώρα το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω έχει αναρτηθεί σε social media με τις πρώτες αντιδράσεις να προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση.

Μέχρι να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιες αρχές, θερμή παράκληση οποιοσδήποτε έχει δει αυτό το κοριτσάκι να του προσφέρει βοήθεια και φαγητό, ενώ ταυτόχρονα να ειδοποιήσει το γραφείο του πολίτη. (Το κοριτσάκι έχει θεαθεί να περιπλανιέται σε διάφορες περιοχές της Λάρνακα).

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδω 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top