ΚΥΠΡΟΣ

Τους «κέρασε» ο Ιρλανδός! Πήρε την πρόκριση η Ομόνοια

Τους «κέρασε» ο Ιρλανδός! Πήρε την πρόκριση η Ομόνοια

Ένα γκολ του Κίλιαν Σιέρινταν στο 8ο λεπτό ήταν αρκετό για να πάρει η Ομόνοια την νίκη — πρόκριση κόντρα στην Γιαγκελόνια στο ΓΣΠ.

Ο Σέρινταν είχε το «κλειδί» της πρόκρισης και με γκολ στο 7ο λεπτό του αγώνα με την Γιαγκελόνια άνοιξε το σκορ. Το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, που στέλνει το «τριφύλλι» στον 3ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague.

  Το ματς…

Σαν...θηρία στο κλουβί έμοιαζαν οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα και μόλις άρχισε το ματς, πίεζαν σε κάθε γωνιά του γηπέδου, κυνηγούσαν κάθε μπαλιά και έβγαλαν ενέργεια που έκανε τους Πολωνούς να τα... χάσουν.

Ο Σέρινταν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, όπως και η τριάδα, Σκέμπρι Ασίς και Μπεμπέ που ήταν πίσω από τον Ιρλανδό. Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν πως το «τριφύλλι» ήθελε το γκολ και αφού ο Σέρινταν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, δύο λεπτά αργότερα με γυριστό σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι και έδωσε το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς από τους φίλους των «πρασίνων».

Το γρήγορο προβάδισμα έδωσε άλλο αερά στην Ομόνοια που πίεσε και για δεύτερο γκολ. Το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, μετέφερε το σκηνικό γύρω από την περιοχή των Πολωνών, οι οποίοι βγήκαν μπροστά μετά το ημίωρο και είχαν 1-2 καλές στιγμές, τις οποίες όμως εξουδετέρωσε ο Παναγή.

Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα ευνοούσε τους «πράσινους», ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του κόσμου που έκανε «ηφαίστειο» το ΓΣΠ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν σαφώς πιο αργός.....διαβάστε εδώ τη συνέχεια

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top