Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.
«Ο σκύλος δεν είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί», διαβεβαίωσε ιδιοκτήτρια υποστατικού στα Καμπιά μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα». «Είναι κάμπινγκ. Να έρθει να περάσει καλά. Να μπορεί να τρέξει ελεύθερα, να παίξει, να φάει όπως το ταΐζει και ιδιοκτήτης του», πρόσθεσε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο περιλαμβάνει και πισίνα για τα κατοικίδια η οποία ανοίγει το καλοκαίρι.
Εκτός από την αγάπη και τον χρόνο που θα αφιερώσει το προσωπικός το κατοικίδιο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις φορές τουλάχιστον βόλτα έξω. Ένα – ένα, ή μαζί τα ζώα του ίδιου ιδιοκτήτη, για λόγους ασφαλείας.
Μάλιστα, στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται και γάτες καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν και σκύλους και γάτες και δεν θέλουν να τις αφήσουν μόνες τους.
Στα σχέδια του εν λόγω υποστατικού είναι να γίνουν και σουίτες που θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι. Στόχος, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, είναι το κατοικίδιο να νιώθει όσο πιο κοντά στο σπίτι γίνεται.
*φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις