Διαρροή θεμάτων στα Νέα Ελληνικά: Αντιδρά η ΠΣΕΜ - «Αποτυχημένη, αντιπαιδαγωγική διαδικασία…θυματοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών»

Διαρροή θεμάτων στα Νέα Ελληνικά: Αντιδρά η ΠΣΕΜ - «Αποτυχημένη, αντιπαιδαγωγική διαδικασία…θυματοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών»

Πλήθος αντιδράσεων προέκυψαν με τη διαρροή θεμάτων του δοκιμίου των Νέων Ελληνικών της τρίτης Λυκείου στις εξετάσεις που διεξάγονταν χθες (16/01).

Με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΣΕΜ καταδικάζει αυτό το περιστατικό τονίζοντας πως «το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει πως ο θεσμός αυτός αποτελεί μια αποτυχημένη, αντιπαιδαγωγική διαδικασία η οποία θυματοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών/τριών»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ως ΠΣΕΜ μετά και το χθεσινό φιάσκο της διαρροής των θεμάτων των Νέων Ελληνικών λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων ανά τετράμηνο, προχωρήσαμε σήμερα το πρωί σε συμβολική ανάρτηση πανό στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και σε σχολεία της Κύπρου.

Επαναλαμβάνουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει το πως ο θεσμός αυτός αποτελεί μια αποτυχημένη, αντιπαιδαγωγική διαδικασία η οποία θυματοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών/τριών επηρεάζοντας αρνητικά, όχι μόνο την εκπαίδευση αλλά και την ψυχική και συναισθηματική υγεία τους.

Καλούμε το Υπ. Παιδείας επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να παίζει με τον μέλλον μας. Οι εξετάσεις τετραμήνων είναι επιτακτική ανάγκη όπως καταργηθούν.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE