Κατηγορήθηκε γραπτώς και τρίτος οπαδός για επεισόδια στο ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ – Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό κι άλλων προσώπων

Κατηγορήθηκε γραπτώς και τρίτος οπαδός για επεισόδια στο ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ – Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό κι άλλων προσώπων

Σε γραπτή κατηγορία ακόμη ενός προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο στάδιο «ΑΛΦΑ – ΜΕΓΑ», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Πρόκειται άνδρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος αναγνωρίστηκε μέσα από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου. Ο 26χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για τα ίδια επεισόδια, κατηγορήθηκαν γραπτώς, ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 31 ετών.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας του 26χρονου, είναι αχρείαστη.

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.