ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκε ο νέος αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού

Παραδόθηκε ο νέος αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού

Παραδόθηκε το κτήριο του νέου αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού, έργο το οποίο άρχισε τον Απρίλιο του 2020 και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η ανέγερση του σταθμού έγινε στον χώρο που υπήρχε το παλιό κτήριο του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο σταθμός θα καλύπτει τις κοινότητες Τσάδας, Καλλέπειας, Λετύμπου, Ψάθι, Πολέμι, Γιόλου, Άγιο Δημητριανό, Σίμου, Λάσα και Δρύμου.

Το εμβαδό του σταθμού Στρουμπιού ανέρχεται στα 400 τ.μ. Διαθέτει ένα κελί κράτησης κρατουμένου, όχι για περισσότερες από 24 ώρες, γραφεία για το προσωπικό, χώρο υποδοχής, κουζίνα, χώρους υγιεινής, αποθήκη τεκμηρίων και χώρους στάθμευσης, καθώς και αποθήκες οπλισμού. Τα εγκαίνια, που υπολογίζεται να γίνουν στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, θα τελέσει η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ο Μαρίνος Κώστα, Επιθεωρητής εργοταξίου του Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Εργων Πάφου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού ολοκληρώθηκε και η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην αποπεράτωση των εργασιών οφειλόταν στην πανδημία και στις καιρικές συνθήκες του προηγούμενου χρόνου.

Αναφορικά με τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών, ο κ. Κώστα είπε πως οι εργασίες προχωρούν.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών θα έχει την ευθύνη αστυνόμευσης των περιοχών Άγιος Γεώργιος, Αναρίτα, Κάτω Αρχιµανδρίτα, Πάνω Αρχιµανδρίτα, Κούκλια, Μαµώνια, Μανδριά, Μάρωνας, Μούσερε, Νατά, Νικόκλεια, Σουσκιού, Τίµη, Φασούλα, Φοίνικας, Μονή Αγίου Σάββα, Κέδαρες, Κελοκέδαρα, τοποθεσία Νέα Επισκοπή, αγρόκτηµα Ορείτες. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2023, συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως και οι δύο σταθμοί διαθέτουν σύγχρονα συστήματα τηλεπικοινωνιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top