Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το συγκινητικό αντίο στον συμμαθητή της και νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το συγκινητικό αντίο στον συμμαθητή της και νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα.

Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το μεγάλο του όνειρο από μικρό παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει επίσης καταγωγή από την Αρκαδία και ήταν συμμαθήτρια με τον νεαρό γι’ αυτό θέλησε να του πει ένα συγκινητικό αντίο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Το συγκινητικό αντίο στον συμμαθητή της και νεκρό πιλότο του F-4 Phantom
“Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του”έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE