LIFESTYLE

Batman: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας - Η ημερομηνία της πρεμιέρας - Eπιστρέφει ο Pattinson

Batman: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας - Η ημερομηνία της πρεμιέρας - Eπιστρέφει ο Pattinson

Παρόλο που η συνέχεια του Batman δεν θα λάβει χώρα στο κύριο χρονοδιάγραμμα του σύμπαντος της DC, εξακολουθεί να συμβαίνει και έχουμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνέχεια του Matt Reeves, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Batman 2.

Σε μια ανακοίνωση του συν-επικεφαλής των DC Studios James Gunn, επιβεβαιώθηκε ότι ο Pattinson θα επιστρέψει για το sequel μαζί με τον Matt Reeves και ότι θα ονομάζεται The Batman Part II. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, έχει οριστεί για τις 3 Οκτωβρίου 2025.


Μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι γνωστά για την πλοκή, αν και ο Robert Pattinson θα επιστρέψει ως ο ομώνυμος Σκοτεινός Ιππότης.

Στην πρώτη ταινία, The Batman, πρωταγωνιστούν ο Robert Pattinson ως Bruce Wayne/Batman, η Zoë Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, ο Paul Dano ως The Riddler, ο Jeffrey Wright ως James Gordon του GCPD, ο John Turturro ως Carmine Falcone, ο Peter Sarsgaard ως Gil Colson, εισαγγελέας του Gotham, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth και ο Colin Ferrell ως Oswald Cobblepot/ Penguin.

Πηγή: watchandchill/skai.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top