ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορτηγά του στρατού στο Δημαρχείο Στροβόλου- Συλλέγουν αγαθά για Τουρκία-Συρία (Φώτο)

Φορτηγά του στρατού στο Δημαρχείο Στροβόλου- Συλλέγουν αγαθά για Τουρκία-Συρία (Φώτο)

Γεμάτα με αγαθά, για να σταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, φεύγουν φορτηγά της Εθνικής Φρουράς από το Δήμο Στροβόλου.

Συγκεκριμένα, μετά από εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας που ξεκίνησε την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, μέχρι και σήμερα Παρασκευή (17/02), από το Γραφείο του Επιτρόπου του Πολίτη σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα, 25 Δήμοι από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, ένωσαν τις δυνάμεις τους για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που έχουν συλλεχτεί αφορούσαν, ξηρή τροφή (π.χ. κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, αλεύρι, μακαρόνια, σκόνη γάλακτος για παιδιά/παιδικές τροφές), υπνόσακους και υποστρώματα, κουβέρτες, χειμερινά ρούχα και παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά/είδη καθαρισμού και πάνες παιδιών και ενηλίκων.

Επικοινωνώντας το ThemaOnline με το Δήμο Στροβόλου, ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε τόση πολλή ανταπόκριση από τους δημότες, που τα φορτηγά του στρατού που θα μεταφέρουν τα αγαθά, έχουν γεμίσει εντελώς και πως σήμερα θα σταλούν σε Τουρκία και Συρία.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top