Νίκος Τορναρίτης: Με 12 λέξεις ζητά επαναφορά του Χριστοδουλίδη στο μητρώο μελών του ΔΗΣΥ

Νίκος Τορναρίτης: Με 12 λέξεις ζητά επαναφορά του Χριστοδουλίδη στο μητρώο μελών του ΔΗΣΥ

Υπέρ της επαναφοράς του Νίκου Χριστοδουλίδη στο μητρώο μελών του ΔΗΣΥ τάσσεται ο Νίκος Τορναρίτης.

«Ενότητα σημαίνει επαναφέρω τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη στο μητρώο μελών του ΔΗΣΥ», αναφέρει ο βουλευτής του κόμματος.

Δείτε την ανάρτησή του 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Νίκος Τορναρίτης είχε αναφέρει ότι πληγώθηκε πολύ διότι στην σημαντική αυτή συνεδρία του πολιτικού γραφείου αφού «μαζεύτηκαν κάτι άσχετοι που δεν είχαν καμία σχέση με το ήθος του ΔΗΣΥ για να μας απειλούν και να μας προπηλακίζουν. Θα ήταν και άλλοι συνάδελφοι που θα έβγαιναν εκείνο το βράδυ υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά φοβήθηκαν. Δεν είναι αυτός ο ΔΗΣΥ και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφερθεί ξανά με αυτό τον τρόπο».

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει αξίωμα στις εσωκομματικές εκλογές: «Δεν μπορείς να δουλεύεις για 12 μήνες και δυο μέρες πριν τις εκλογές να σου λένε ευχαριστώ για την προσφορά σου και τρεις μέρες μετά να θυμούνται συγκεκριμένη ταβέρνα, αυτό δεν το δέχομαι», είπε συγκεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE