ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετοιμότητα ΠΑΣΥΝΟ να συνεργαστεί με το νέο Υπουργό Υγείας

Ετοιμότητα ΠΑΣΥΝΟ να συνεργαστεί με το νέο Υπουργό Υγείας

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών Κύπρου (ΠΑΣΥΝΟ) με επιστολή της συγχαίρει τον νέο Υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του στη θέση του Υπουργού Υγείας, και δηλώνει έτοιμη να τον στηρίξει σε μια καθοριστική περίοδο για τη δημόσια υγεία, την αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων και την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Στην επιστολή της στον Υπουργό, η συντεχνία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την ετοιμότητά της να συνεργαστεί μαζί του με τον κ. Παμπορίδη, στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου, χωρίς ωστόσο να απεμπολεί τα αιτήματα και τα δικαιώματα των νοσηλευτών.

Η ΠΑΣΥΝΟ επαναλαμβάνει τη θέση της γι’ αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των δημόσιων νοσηλευτηρίων με διοικητική και οικονομική αυτονομία, εφόσον διατηρηθεί η κρατική τους οντότητα και διασφαλιστούν πλήρως τα δικαιώματα των νοσηλευτών.

Θεωρεί, όπως αναφέρει πως θα έχει την ευκαιρία να εξηγήσει τις θέσεις της για την αναβάθμιση της κλίμακας του νοσηλευτή σε Α8-10-11, την αποπαγοποίηση των θέσεων προαγωγής και θέσεων πρώτου διορισμού και τη μετατροπή των εκτάκτων υπαλλήλων σε επ’ αορίστου διάρκειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top