Αυτή είναι η ελληνική ομορφιά που λέμε – Δείτε το μελαχρινό κορίτσι πως είναι μόλις ξυπνήσει το πρωί

Αυτή είναι η ελληνική ομορφιά που λέμε – Δείτε το μελαχρινό κορίτσι πως είναι μόλις ξυπνήσει το πρωί

Ποιος θα περίμενε πως αγουροξυπνημένη μπορεί να μοιάζει έτσι;

Η Μαίρη Συνατσάκη καλημέρισε τους followers της σήμερα μέσω Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία απευθείας από το κρεβάτι της.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει ανεβάσει πολλές φορές selfie της χωρίς μακιγιάζ, φίλτρα ή ρετους. Για άλλη μία φορά λοιπόν έκανε όλους να εντυπωσιαστούν με την φυσική της ομορφιά. Πριν λίγους μήνες μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί αποκλειστικά για το People χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί, η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει απίστευτα «φρέσκια» σε αρετουσάριστη λήψη. Κοιτά τον φακό και εξηγεί στους fans της πως η φώτο είναι χωρίς φίλτρα, make up και πως μόλις ξύπνησε.

Επαγγελματικά, η μεσημεριανή καλοκαιρινή εκπομπή που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται πήγε «πίσω», λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην χώρα.

Δείτε την φωτογραφία, που ανέβασε και έχει κάνει θραύση στο Instagram.

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE