Τέσσερις συλλήψεις για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ - Δώδεκα συνολικά οι δράστες - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Τέσσερις συλλήψεις για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ  - Δώδεκα συνολικά οι δράστες - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Συνελήφθησαν την Παρασκευή τέσσερα πρόσωπα αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ΤΕΠΑΚ και σε σχέση με τα διερευνώμενα αδικήματα για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και αδικήματα σχετικά με τον περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 12 πρόσωπα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μάσκες, εισήλθαν σε χώρο εκδηλώσεων του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό, όπου διεξαγόταν από φοιτητική ένωση, εκδήλωση σχετική με θέματα που αφορούν στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE