Τέσσερις συλλήψεις για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ - Δώδεκα συνολικά οι δράστες - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Τέσσερις συλλήψεις για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ  - Δώδεκα συνολικά οι δράστες - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Συνελήφθησαν την Παρασκευή τέσσερα πρόσωπα αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ΤΕΠΑΚ και σε σχέση με τα διερευνώμενα αδικήματα για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και αδικήματα σχετικά με τον περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 12 πρόσωπα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μάσκες, εισήλθαν σε χώρο εκδηλώσεων του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό, όπου διεξαγόταν από φοιτητική ένωση, εκδήλωση σχετική με θέματα που αφορούν στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE