Χειροπέδες σε 32χρονο - «Έβγαζε» χρήματα εξαπατώντας ανυποψίαστους με στοιχεία εταιρείας

Χειροπέδες σε 32χρονο - «Έβγαζε» χρήματα εξαπατώντας ανυποψίαστους με στοιχεία εταιρείας

Στη σύλληψη 32χρονου κάτοικου Λάρνακας, προχώρησε το πρωί σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία από υπεύθυνη εταιρείας πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, συγκεκριμένος λογαριασμός σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών, χρησιμοποιεί αυθεντικά και παραποιημένα στοιχεία της εταιρείας της, με σκοπό την εξαπάτηση του κοινού και την αποκόμιση κέρδους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 32χρονου κάτοικου Λάρνακας. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά τη σύλληψή του 32χρονου, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE