LIKE ONLINE

Άνεργος στις ΗΠΑ επισκεπτόταν την Disneyland για 2.995 ημέρες σερί και πέτυχε... ρεκόρ Γκίνες

Άνεργος στις ΗΠΑ επισκεπτόταν την Disneyland για 2.995 ημέρες σερί και πέτυχε... ρεκόρ Γκίνες

Δεν «τρελαίνονται» μόνο τα παιδιά με την Disneyland. Υπάρχουν και οι ενήλικες που τη λατρεύουν. Όπως ο Τζεφ Ρέιτζ, που αυτή η αγάπη του χάρισε ένα ρεκόρ Γκίνες.

Ο 50χρονος επισκεπτόταν καθημερινά την Disneyland στην Καλιφόρνια καθημερινά επί 8 χρόνια, τρεις μήνες και 13 ημέρες. Έτσι, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες συνεχόμενες επισκέψεις που έχει κάνει κάποιος στο θεματικό πάρκο.

Ο Ρέιτζ δήλωσε πως «σοκαρίστηκε» όταν του τηλεφώνησαν από το Γκίνες και τον ενημέρωσαν για το ρεκόρ. Όταν έμεινε άνεργος, το 2012, άρχισε να επισκέπτεται καθημερινά την Disneyland, με ένα ετήσιο πάσο που του είχαν κάνει δώρο, προκειμένου να βγαίνει από το σπίτι, να γυμνάζεται και να σπάσει τη μονοτονία της αναζήτησης νέας δουλειάς, εξήγησε ο 50χρονος μιλώντας στους Los Angeles Times.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeff Reitz (@disney366_)

Αυτές οι επισκέψεις του έφτιαχναν το κέφι και προτού το καταλάβει ήδη είχε συμπληρώσει δύο μήνες που πήγαινε στο θεματικό πάρκο καθημερινά. Την ημέρα που πραγματοποιούσε την 60η επίσκεψή του, η Disneyland διοργάνωσε μια 24ωρη εκδήλωση και εκεί ο Ρέιτζ γνώρισε δημοσιογράφο, που άρχισε να παρακολουθεί τις αναρτήσεις του 50χρονου και τελικά έγραψε ένα άρθρο για εκείνον, κάνοντας τον γνωστό.

Έπειτα από αυτό, άλλοι επισκέπτες της Disneyland άρχισαν να ζητούν από τον Ρέιτζ να φωτογραφηθούν μαζί του, ή να τους δώσει ένα αυτόγραφο. Παράλληλα, ο 50χρονος άρχισε να αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν κάτι ιδιαίτερο, οπότε έκανε έρευνα για να δει αν υπάρχει σχετικό ρεκόρ Γκίνες.

Αν και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καταγεγραμμένο ρεκόρ, όταν σκέφτηκε ότι μπορεί να χρειαζόταν να πληρώσει προκειμένου να αναγνωριστεί το επίτευγμά του, το έβγαλε από το μυαλό του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeff Reitz (@disney366_)

Τελικά, επισκέφθηκε την Disneyland για 2.995 συνεχείς ημέρες, προτού κλείσει το θεματικό πάρκο, λόγω των περιορισμών για την πανδημία. Όταν βρήκε ξανά δουλειά, το να συνεχίσει να κάνει αυτές τις επισκέψεις απαιτούσε προγραμματισμό. Πήγαινε νωρίς το πρωί, αργά τη νύχτα ή όταν έκανε διάλειμμα από την εργασία του.

Κάποια στιγμή, η Disneyland του έδωσε ένα πιστοποιητικό, που τον ανακήρυσσε επίτιμο «δημότη» του πάρκου, ενώ οργάνωσε ένα εορταστικό δείπνο προς τιμήν του και του χάρισε δώρα, όσο συνέχιζε τις επισκέψεις του.

Ο Ρέιτζ πλέον δεν έχει ετήσιο πάσο εισόδου στο θεματικό πάρκο, αλλά συνεχίζει να το επισκέπτεται περιστασιακά.

ΠΗΓΗ: Lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top