LIKE ONLINE

Έτσι θα ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας - Οι τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνετε

Έτσι θα ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας - Οι τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνετε

Κάθε νέα μέρα είναι μια νέα αρχή. Το ίδιο και κάθε νέα εβδομάδα. Μιας και βρισκόμαστε λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς, ας δούμε τι μπορεί να γίνει, ώστε να ξεκινάμε την εβδομάδα μας δυναμικά και με κίνητρο και – που ξέρετε;- μπορεί αυτό να αποτελέσει και μια καλή αρχή για το νέο έτος.

Φτιάξτε μια λίστα με όσα δεν πήγαν καλά τις προηγούμενες ημέρες

Γράψτε τα πράγματα που δεν πήγαν τόσο καλά τις περασμένες ημέρες και σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα βελτιώσετε. Κρατήστε σημειώσεις με αυτούς και καταγράψτε νέες ιδέες που ίσως έχετε για project που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Αν τύχει και η λίστα σας είναι πολύ μεγάλη ξεκινήστε με τα τρία πρώτα.

Καταγράψτε τις εργασίες της ερχόμενης εβδομάδας

Βάλτε από νωρίς (ιδανικά από το βράδυ της Παρασκευής) σε πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα. Φροντίστε στην αρχή της λίστας σας να έχετε σημειώσει όσα πράγματα δεν προλάβατε να κάνετε τις προηγούμενες ημέρες, έτσι ώστε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να μην φορτώνετε ένα 8ωρο πρόγραμμα με δουλειές 24ώρου. Σημασία έχει να είστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας, αλλά και ξεκούραστοι.

Οργανώστε τον επαγγελματικό σας χώρο

Είτε δουλεύετε από το σπίτι είτε από το γραφείο, ο χώρος εργασίας σας πρέπει να είναι τακτοποιημένος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να επιστρέφετε στο γραφείο τη Δευτέρα το πρωί και να αντικρίσετε ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο, με χαρτάκια, σημειώσεις, καλώδια, ακόμα και αποφάγια από τις προηγούμενες ημέρες.

Την Παρασκευή, λίγο πριν φύγετε για το σπίτι, καθαρίστε το γραφείο σας, βάλτε σε τάξη χαρτιά και σημειώσεις και ιδανικά φτιάξτε και τις δύο παραπάνω λίστες. Πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία η οποία δεν μπορεί να πάρει πάνω από μισή με μία ώρα. Έτσι, το σαββατοκύριακό σας θα είναι ελεύθερο από σκέψεις και άγχη και η εργασία σας θα ξεκινήσει με ηρεμία και οργάνωση.

Υπάρχει τίποτα καλύτερο για την επαγγελματική εβδομάδα;

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας – Πληροφορίες ThemaOnline

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Πληροφορίες ThemaOnline: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέος Υφυπουργός Πολιτισμού

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα; Πως θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top