Αποκλείστηκε από όλους τους αθλητικούς χώρους 38χρονος - Φορούσε κουκούλα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Αποκλείστηκε από όλους τους αθλητικούς χώρους 38χρονος - Φορούσε κουκούλα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του, παρουσιάστηκε σήμερα 38χρονος, ο οποίος είχε εντοπιστεί από φρουρό ασφαλείας του Σταδίου ΓΣΠ, να φέρει κουκούλα (full face), κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 25 Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 38χρονου, από όλους τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ διέταξε και την υπογραφή προσωπικής εγγύησης ύψους €1,000.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE