ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτά είναι τα μέτρα και οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα Νέας Σαλαμίνας - ΑΕΛ

Αυτά είναι τα μέτρα και οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα Νέας Σαλαμίνας - ΑΕΛ

Η Αστυνομία, με ανακοίνωση της, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 02.03.2023 και ώρα 17:00, στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Κύπελλο Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΛ θα παραχωρηθεί η Νότια Κερκίδα (πέταλο) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (κεντρική) και η ανατολική κερκίδα (θεωρεία).

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστερημένη είσοδο τους στις κερκίδες.

Η ώρα 16:00 η λεωφόρος Γιάννη Κρανιδιώτη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο του σταδίου μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser και αντίθετα.

Για τους φιλάθλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να βγουν στην 2η έξοδο προς Αγία Νάπα και από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς να βγουν στην 3η έξοδο προς Λάρνακα. Στον κυκλικό κόμβο Kleima να βγουν στην 1η έξοδο και να κατευθυνθούν προς το στάδιο και να σταθμεύσουν βορειοανατολικά του σταδίου. Αυτοί που θα έρχονται από Λάρνακα να χρησιμοποιήσουν τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και να σταθμεύσουν βορειοανατολικά του σταδίου.

Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να αποφύγουν τη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη η οποία θα χρησιμοποιείται από τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Ο φίλαθλοι της ΑΕΛ που θα έρχονται από Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να προχωρήσουν ευθεία προς τη Λάρνακα, μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser όπου θα αποκοπεί η τροχαία κίνηση. Εκεί να στρίψουν δεξιά και να σταθμεύσουν στους ανοικτούς χώρους νότια του σταδίου πριν τα εστιατόρια McDonalds.

Τονίζεται ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς της ΑΕΛ και καλούνται όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

-Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
-Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
-Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
-Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
-Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
-Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής αντικειμένων θα βρίσκεται στο χώρο των ταμείων της κεντρικής εισόδου.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top