Ελλάδα: Η μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο στον ακάλυπτο

Ελλάδα:  Η μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο στον ακάλυπτο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος της 35χρονης μητέρας του νεογέννητου βρέφους πέντε ημερών το οποίο βρέθηκε το πρωί νεκρό, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας επί της οδού Ζ. Παπαντωνίου, στα Πατήσια.

Σε βάρος της μητέρας,η οποία οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα,ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να έριξε η ίδια το βρέφος στον ακάλυπτο, από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Το μωρό βρέθηκε νεκρόρστον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Πατήσια στην οδό Παπαντωνίου 55-57.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος τους είπε ότι το νεογέννητο είχε εξαφανιστεί από την κούνια του, την ώρα που εκείνος και η σύζυγός του κοιμούνταν.

Οι άνδρες του περιπολικού μετά από έρευνα εντόπισαν το αγόρι στον ακάλυπτο του κτιρίου.

Το διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκεται στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας και οι δύο κρεβατοκάμαρες - του ζευγαριού και του παιδικού δωματίου - έχουν παράθυρο στον ακάλυπτο χώρο.

Πηγή:Εθνος.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.