Έσπασαν βιτρίνες και στάσεις λεωφορείων οι κουκουλοφόροι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο

 Έσπασαν βιτρίνες και στάσεις λεωφορείων οι κουκουλοφόροι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο

Ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Λίγο μετά τις 12:00 ωστόσο σημειώθηκαν επεισόδια.

Λίγο πριν τις 13:00, στα Προπύλαια, αναρχικοί πυρπόλησαν με μολότοφ γερανό από τα έργα που γίνονται στην Πανεπιστημίου, ενώ στον ίδιο δρόμο έσπασαν και στάσεις λεωφορείου αλλά και βιτρίνες καταστημάτων. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις έβγαλαν τον Αίαντα, την αύρα της ΕΛ.ΑΣ για να τους διασπάσουν στην Ομόνοια.

Δείτε βίντεο:

Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.