Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ενα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, καθώς ένας 42χρονος πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και βγήκε έξω χωρίς να αναφέρει σε κανένα τον λόγο της αποχώρησής του.

Το ανήλικο παιδί λίγη ώρα αργότερα έβαλε τα κλάματα, φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδάκι σε κατάσταση σοκ αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα τον πατέρα του.

Όπως είπε η 40χρονη μητέρα, άφησε το παιδί στον σύζυγό της και έφυγε από το σπίτι, όμως λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε και αυτός αφήνοντας μόνο τον 7χρονο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE