Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ενα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, καθώς ένας 42χρονος πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και βγήκε έξω χωρίς να αναφέρει σε κανένα τον λόγο της αποχώρησής του.

Το ανήλικο παιδί λίγη ώρα αργότερα έβαλε τα κλάματα, φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδάκι σε κατάσταση σοκ αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα τον πατέρα του.

Όπως είπε η 40χρονη μητέρα, άφησε το παιδί στον σύζυγό της και έφυγε από το σπίτι, όμως λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε και αυτός αφήνοντας μόνο τον 7χρονο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.