Στο «κελί» για τρεις μήνες οδηγός - Δέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων

Στο «κελί» για τρεις μήνες οδηγός - Δέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε οδηγό ηλικίας 50 ετών για υπόθεση οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο οδηγός βρέθηκε θετικός σε άλκοτεστ, κατά τη διάρκεια τροχαίων ελέγχων της Αστυνομίας, ενώ διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι το όχημα που οδηγούσε δεν καλυπτόταν ούτε από ασφάλεια οδήγησης. Στην απόφαση για επιβολή ποινής φυλάκισης συνέβαλε το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο οδηγό είχε αποστερηθεί, από το Δικαστήριο, το δικαίωμα οδήγησης.

Επιπλέον το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου με αφορμή τη συγκεκριμένη καταδίκη, ενεργοποίησε και προηγούμενη ποινή φυλάκισης του ιδίου, ενός μηνός με αναστολή, για άλλες τροχαίες παραβάσεις. Οι δυο ποινές, τριών μηνών και ενός μηνός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, δεν θα συντρέχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE